In het Spoor van de Prins: te koop

Jan van Es en Bernt Feis, In het Spoor van de Prins, de wereld van Willem III € 24,95 (inclusief verzendkosten)

Bekijk de Algemene voorwaarden en Verzend- en leveringsbeleid

WOERDEN – Prins, stadhouder en later koning  Willem III speelde een cruciale rol in het Rampjaar 1672 en zou daarna 30 jaar leiding geven aan een Europese coalitie tegen de expansieve Zonnekoning. Naast oorlog voeren waren zijn favoriete bezigheden de jacht en de bouw van  paleizen, zoals Het Loo. Willem III was ook een verwoed kunstverzamelaar.

In tientallen paleizen, landgoederen en jachthuizen zijn sporen van de Prins terug te vinden. In het spoor van de Prins volgen wij “de wereld van Willem III”.  Langs een aantal lieux de memoire uit het leven van Willem III – paleizen, jachthuizen, bijzondere tuinen en slagvelden – zijn routes uitgezet, die een veelzijdig beeld geven van het leven van de koning-stadhouder.  Daarbij is er bijzondere aandacht voor de slagvelden in de Zuidelijke Nederlanden, het huidige België. 

@ Jan van Es en Bernt Feis, In het spoor van de Prins, De wereld van Willem III, Uitgave Platform Rampjaarherdenking, 225 afb. in hardcover editie, formaat 21 x 30 cm, 136 blz., 225 afb., prijs €24,95 inclusief verzendkosten), ISBN 9789090356587,

 

Totaal: € -

Menu